top of page

BESTÄLLNING

Beställning av tjänst foto och film görs via vår hemsida under fliken kontakt eller info@artesaroro.com. Beställning av fotoposters görs via vår webbshop www.artesaro.com/posterstore. För beställning via webbshoppen ingår du i avtal med Artesaro genom att klicka på köp-knappen. I samband med din beställning får du direkt en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Det är viktigt att du kontrollerar att din beställning stämmer. Om du inte i anslutning till din beställning får en orderbekräftelse eller om denna inte stämmer ber vi dig att omgående att kontakta oss. Vid kontakt ber vi er att ha orderbekräftelsen tillgänglig.

Pris på hemsidan är angivna inklusive moms om 25%.

 

För betalning av varor via hemsidan accepteras följande; betalkort AMEX/ American Express, Mastercard, Visa och Swish. Följ instruktionerna för betalning i kassan. Vi erbjuder ett säkert betalningssätt, er betalning är säkrad genom SSL Secure Shopping via betalningsmetod Stripe. Det innebär att dina kort-och personuppgifter är krypterade och endast behöriga personer kan ta del av informationen.

Vid beställning och betalning av tjänst betalar du dirket till vårt bankkonto genom ställd faktura av Artesaro.

KÖPVILLKOR

Artesaro Posterstore är ett e-handelsföretag som säljer fotoposters. Företaget har sitt säte på Barometergatan 74, 211 17 Malmö. 

På Artesaro tillämpas åldersgräns, 18 år, vid köp.

Som kund ansvarar du för att lämna rätt information för leverans. Om din order returneras på grund av felaktigt lämnad information ska kunden stå för fraktkostnaden för extra försändelse. 

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning och meddelar dig som kund omgående via e-mail.

ÅNGERRÄTT

Artesaro vill såklart att du ska var nöjd med ditt köp. Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har fått varan. Du har självklart rätt att öppna förpackningen och titta på varan. Den vara som returneras ska vara oanvänd, hel och i oskadat skick vid retur. Kontakta alltid oss på info@artesaro.com innan du returnerar en vara. Vid retur av vara står du som kund för returkostnaden. Återbetalning av ordersumman skall göras av Artesaro inom 30 dagar från det datum den returnerade varan mottagits.

 

GARANTIER OCH SERVICE

Det händer att varor skadas vid transport. Är din vara synligt skadad vid transport, ska du då du mottagit den reklamera varan direkt till Artesaro. Kunden ska en bild och skicka reklamation till info@artesaro.com och returnera varan. Artesaro kommer att återbetala fraktkostnad och skickar en ny  likadan vara till dig som kund.

FRAKT OCH LEVERANS

Priserna i posterstore är angivna exklusive frakt. Kostnaden för frakt tillkommer och betalas av kunden. Artesaro tillämpar fri frakt för beställning över 399kr. Artesaro fraktpartner är PostNord. Försändelse som klassas som brev skickas direkt hem till kunden, större försändelser via postombud. Leveranstiden beräknas till 3-7 dagar. De flesta större försändelser finns hos ditt postombud i sju dagar. Försändelser som inte hämtas i tid returneras till Artesaro. För paket som inte hämtas ut förbehåller Artesaro sig rätten att debitera kunden för kostnaden i form av returfrakt, expeditionsvgift och hanteringsavgift.

bottom of page